vendegkony_Fodor_Sándor

Kedves István, kedves Barátaim!

Nagy megtiszteltetés volt számomra a meghívásotok erre az inspirációval telt estére. A veletek együtt töltött idő igazi felüdülés volt. Külön megtisztelő számomra a barátságotok, személyetek. Kívánom az életetekre Isten áldását, munkátokhoz sok sikert és további előrehaladást!

Szeretettel és tisztelettel: Fodor Sándor

 Székesfehérvár, 2019.12.02

 

Lugosi Fazekas Ali

“Kedves Barátaim, testvéreim, kedves István és Mariann!

Köszönöm a meghívást erre a csodálatos estére, nagyon-nagyon élveztem! Köszönöm a közönségnek a befogadást, a baráti szeretetet! Remélem hamarosan újra – itt, vagy másutt- viszontláthatjuk egymást!
Köszönöm a sok kérdést és érdeklődést! Nagyon élveztem nektek játszani!
Minden jót kívánok nektek feleségemmel, Hannával együtt!

Szeretettel: Lugosi Fazekas Ali

Székesfehérvár, 2019.10.31

 

varvavartalapitvany

 

Kedves István, kedves Kreatív Szabadegyetem hallgatók!

Nagy öröm és megtiszteltetés a számomra, hogy részt vehettem a ma esti előadáson, ahol a missziós szolgálatomat bemutathattam élőszóban és filmvetítéssel. Engem is meglepett, hogy mennyire élveztem! Valószínűleg a hallgatóság érdeklődése és nyitottsága hatott így vissza rám. Még egyszer köszönöm az alkalmat, és sok sikert kívánok:

Flaisz Endre

Székesfehérvár, 2019.05.02

 

varvavartalapitvany

Kedves István!

Nagyon köszönjük a meghívást, hálásak vagyunk, hogy bemutathattuk az Alapítvány munkáját, célkitűzéseit, törekvéseit!
Megtiszteltetés volt, hogy aktivistánk is elmondhatta rövid élettörténetét, amely a hallgatóság részére is tanulságos volt és sokakat felbátorított a Várva Várt Alapítvány támogatására és célkitűzéseinek végzésére.
Öröm volt számunkra, hogy itt lehettünk és színesebbé és gazdagabbá tehettük ezt az estét.

Lukács József elnök,

Petrőcz Júlia szakmai vezető,

Dr. Sándor Róbert életvédő aktivista.

 

VENDÉGKÖNYV-Morvay PeterKedves István, hálásan köszönöm a közösségetek meghívását!

 

Megtisztelő volt a barátság és érdeklődés, amellyel fogadtatok bennünket. Az ilyen esték igazi inspirációt jelentenek a munkánkhoz. Köszönöm a vendégszeretetet, testvéri közösséget! Isten áldását kívánom a további munkátokhoz, szolgálatotokhoz!

Szeretettel Morvay Péter, 2019.02.28

 

 

 

VENDÉGKÖNYV-PÓCZA ISTVÁN

Kedves István! Hálás vagyok a meghívásért!

Nagy örömmel jöttem és nagy várakozással. A rendezvény és a közösség felülmúlta ezeket a várakozásokat. Fantasztikus este, rendkívül inspiráló hallgatóság és olyan kérdések, amelyekből én is tanultam, nem csupán válaszoltam rájuk. További sok sikert és Isten gazdag áldását kívánom az életetekre, családjaitokra, valamint erre a fantasztikus rendezvény-sorozatra!

Barátsággal: Pócza István, 2019.02.28

 

 

 

 
vendegkonyv

Köszönöm a megtisztelő felkérést,

hogy beszélhettem a jószolgálati küldetésünkről, közös ügyünkről, a hitük miatt szenvedők megsegítéséről.
Felemelő volt tapasztalni azt az együtt érző szeretetet, amelyet a székesfehérvári Kreatív Szabadegyetem (HITKRESZ.HU) közösség tagjai táplálnak az üldözött keresztény testvérek iránt. Az ő tanúságtételük erősítse meg Önöket is!

 

Azbej Tristan, helyettes államtitkár

 

vendegkony2

Köszönöm a HITKRESZ.HU Kreatív Szabadegyetem megtisztelő meghívását!

Úgy hiszem, bátran állíthatom, hogy történelmi pillanatnak lehettem a tanúja / részese!
Nagyon megtisztelő volt, köszönöm!

Diósy Anna, a Demos Shakarian Örmény Kulturális Egyesület alelnöke

2018.04.19.

 

Olach Eliza

Kedves István!

Nagyon hálás vagyok Nektek, hogy az EB előtt és alatt támogattatok és imádkoztatok értem. Tudom, hogy a Ti támogatásotok nélkül nem sikerült volna megvalósítanom az álmomat. Köszönöm a lehetőséget, hogy sportoló testvéreimmel részt vehettünk ezen az eseményen, ami nagy inspiráció és áldás volt számomra!

Olach Eliza

 

Csere Gáspár

Kedves István!

Köszönöm szépen a megtisztelő meghívást és a kedves vendéglátást! Nagyon jól éreztem magam ezen az elegáns eseményen, a közönség is inspiráló volt. Hálás vagyok, hogy megoszthattam Veletek azokat az áldásokat, élményeket, amelyekkel Isten eddig megajándékozott. További sok sikert kívánok ehhez a rendezvénysorozathoz, és az Úr gazdag áldását Rátok!

Csere Gáspár, Gazsi

 

Tarta DávidSziasztok!

Nagyon köszönöm a meghívást, nagyon megtisztelve éreztem magam. Sokat tanultam Elizától meg Gáspártól! Örülök, hogy megoszthattam élményeimet Veletek, remélem, épülésetekre volt. Sok sikert kívánok a további rendezvényekhez, az Úr áldjon Titeket!

 

Tarta Dávid

 

drHP
Kedves István!

Köszönöm a meghívást és a lehetőséget, hogy hazánk és Európa jövőjéről beszélgessünk. Jó tudni, hogy a reménységünk nem emberek bölcsességében, hanem Isten jóságában van. Így tudjuk,hogy az ” Istent szeretőknek minden a javukra van “.

dr. Hack Péter

Székesfehérvár, 2017. 05. 12

 

 

Kedves Barátaim!

Nagyon köszönöm, hogy meghívtatok! Megtiszteltetés volt számomra, hogy a székesfehérvári keresztény testvéreim előtt megoszthattam a jó bizonyságaimat a zenekar életéről és a hitemről egyaránt. Nagyon jól megszerkesztett kérdésekre kellett válaszolnom, Grósz István felkészült nagyon a 100 Tagúból, ami nagyon kedves gesztus volt tőle. Remélem, hogy válaszaim elnyerték a jelenlévők tetszését! Azt is remélem, hogy többeket sikerült megerősítenem abban, hogy az Úrban győztesek vagyunk, jó reménységünk van Krisztusban! Nekem a siker egyenlő az Úr áldásával, minden dicsőséget az Úrnak adok. Jó volt elmondani, megosztani az örömöt, amit a szívemben érzek, amiatt az elhívás miatt, amit az Úrtól kaptam. Legyetek áldottak az Úr Jézus Krisztus hatalmas nevében! Ámen!

Beke Farkas Nándor

elnök, 100 Tagú Cigányzenekar
Székesfehérvár, 2016. Október 13.

 

Gera Zoltán

“Kedves István,

Köszönöm a meghívást és a kedves fogadtatást! Nagyon jól éreztem magam közöttetek ezen a csodálatos estén! Kívánok Nektek sok sikert és hajrá!

Minden jót, Gera Zoli.”

Székesfehérvár, 2016. Március 14.

 

 

A TV tornyot mindig megérintem…
Tavaly januárban élesen hasított derekamba 46. évem. Ekkor döbbentem rá, hogy tele vagyok berögzöttségekkel, melyek egy kordonba zárt térben már látható ösvényeket tapostak  (mintha kertemben kutyám kijárt ösvényeit látnám) életembe. Ugyanazok a fák suhannak el mellettem a Sellye felé vezető úton, a kanyarokat már kocsim is magától veszi be. Egy éve ugyanarra az ébresztőhangra ébredek, ugyanazt a müzlit szeretem az epres joghurtban esténként, a fogamat ugyanazokkal a mozdulatokkal mosom…
Szükségem van a változásra, szükségem van az új illatokra, az új gondolatokra, az új inspirációkra, az új mozdulatokra, az új ételekre. Nem akarok olyan vénember lenni, aki összehúzott szemöldökkel vakkant oda unokájának, mert megmozdította a tíz éve a dohányzó asztalra mértani pontossággal elhelyezett csipketerítőt…
Meg aztán a 89 kiló, s mind ehhez 176 cm! Egy számomra idegen ember kontúrjai köszöntek vissza a rólam készített nyári fényképen. Más vagyok belül. Talán valahol a 24 éves énem környékén távolodott el külsőm a bensőmtől, s a hétköznapok monotonitása lassan megtörte testem Istentől kapott arányait.
Mindig is utáltam, ha kényszerítenek, szeretem, ha meggyőznek a jóról, jóval győznek meg. Szeretem, ha rátalálok korlátaimra, s különös élvezettel tölt el, ha átugorhatom őket.
A változásban az első két hét a nehéz. Amikor még visszahúz a meleg semmittevés, vagy az üres passzivitás kényelme. Vagy a rágóízületekbe bekódolt esti csipsz roppanása. Ezek még ellophatják azt az érzést, melyet egy esti bringázás utáni forró tusolás nyújthat a kifáradt, de győztes testnek és léleknek. Ma is győztem, ma is mást csináltam, mint a többiek.
A Mecsek kaputól eltűnik a város feszítő arroganciája, az időbeosztásból már régen kicsúszott autós bosszús mozdulata, az Állatkert után már csak a vaddisznók, vagy egy-két nyúl riad meg az oxigénért kapkodó bringástól. Ahogy felfelé halad az ember, s fentről visszanéz életterére, minden probléma, konfliktus más perspektívába kerül. Az utolsó emelkedő a legnehezebb, a legmeredekebb szakaszon kell elfogyott erőmmel eljutnom a csúcsra. A TV tornyot mindig megérintem… köszönöm, hogy meghívtatok!

Testreszabó idea                                              dr. Szabó András

Székesfehérvár, 2015. November 26.

 

 

“Köszönöm, hogy ezen a kellemes őszi estén a fehérvári közéleti klub vendége lehettem, és ilyen hangulatos környezetben tarthattam fórumot. A közönségtől EGYENES BESZÉDET vártam és kaptam. Nagyon bátorító volt, hogy ennyien eljöttek, és hogy ilyen sokan támogatják azt a munkát, amit mi az ATV-ben végzünk nap mint nap. Inspiráló kérdéseket kaptam, a hallgatóság nagyon felkészült volt a közélet és az ATV napi híreit illetően. A munkából jöttem, de feltöltve mentem haza. Köszönöm Grósz István barátomnak a meghívást!

dr. Németh S. Szilárd

hírigazgató, vezérigazgató-helyettes”
 Székesfehérvár, 2015. Október 1.

 

Kositzky Attila
“Egy nagyszerű csapat előtt tartottam egy jó hangulatú előadást, pedig a katona és a társadalom viszonya nagyon nehéz téma. Az előadás utáni beszélgetések során megtapasztaltam a hit gyakorlati megvalósulását, amit fantasztikus dolognak tartok, és most találkoztam ezzel először! Igazán mély nyomokat hagyott bennem! Sok sikert kívánok Önöknek!”

Kositzky Attila

nyugállományú repülő altábornagy
Székesfehérvár, 2015. Május 7.

 

 

 

Pajor Tamás

„Te mesterséges ember, hív az emberséges Mester!”
Egy ilyen Szózene est nemcsak egy kulturális utazás a vers, a dal, a humor világában, hanem egyúttal jó tanúságtétel is Jézus mellett.
A szó nemcsak az emberi kommunikáció eszköze, miként a zene sem csak az emberi szórakozás szolgálatában áll, hanem mindez Istenről is szól.
Megtiszteltetés, hogy részt vehettem a Kreatív Szabadegyetem előadásán,

 Pajor Tamás

Székesfehérvár, 2015. Március 12.

 

„Köszönöm a meghívást és a téma kiválasztását: „Liberális nemzetállam”. Kívánom, hogy az elhangzottak sokakat sarkalljanak magyar nemzetünk iránti felelősségvállalásra mind az anyaországi, mind a külhoni magyarság vonatkozásában, irányába. A jó keresztény szereti a nemzetét és tesz érte, hogy az megélje a népek ítéletét + az ítéletkor „juh nemzetnek” minősüljön, aki megmenekül, bebocsáttatik a Messiási Királyságba, bírja a földjét és megsokasodik rajta. Abban a hitben és reményben, hogy magyar nemzet nem csak volt, nem csak van, hanem LESZ is Isten dicsőségére!”
Üdvözlettel és szeretettel:

dr. Mészáros István

Székesfehérvár, 2015. Február 26.

 

  „Hálás vagyok a megtisztelő felkérésért, hogy Gyermekvállalás a 21. században címmel meghirdetett rendezvényre rám gondoltatok. Nagyon izgalmasnak találtam az ötletet is már, de minden várakozásomat felülmúlta a Veletek töltött idő. Nagyon aktuális, hiánypótló alkalom volt. (Csak azt sajnálom, hogy miért nem nekem jutott eszembe  ) Nagyra értékelem a kreativitásotokat, már eddig is sok dolgot tanultam tőletek, mindig valami jó dolgot találtok ki.
Szívből örülök, hogy így szíveteken viselitek a családokat. Kívánom, hogy sok gyümölcse lehessen ennek, sok gyermek megszülethessen az Úr kegyelméből Székesfehérváron és a Balaton környékén is!  Az Úr szaporítson Benneteket!
„Bízzál az Úrban és jót cselekedjél, e földön lakozzál és hűséggel élj. Gyönyörködjél az Úrban, és megadja néked szíved kéréseit… szelídek öröklik a földet és gyönyörködnek nagy békességben.” 37. Zsoltár”
Baráti üdvözlettel:

Illés Kornél

Székesfehérvár, 2014. november

 

„Köszönöm a megtisztelő felkérést és lehetőséget, hogy a Hit Gyülekezete afrikai és dél-kelet ázsiai missziójáról ilyen sok székesfehérvári érdeklődő előtt beszélhettem.
Fontos, hogy minél több ember lássa, hogy a gyülekezet sok értékes tevékenysége között hogyan működik az Egyház építése ilyen távoli helyeken.
Köszönöm a támogatásotokat és azt, hogy ilyen szép, igényes helyen rendeztétek meg az előadást.”
Szeretettel:

Lőrincz Péter

Székesfehérvár, 2014. június

 

G Tibor „Nagy megtiszteltetés volt számomra a székesfehérvári Hit Gyülekezete meghívása erre az emlékezetes könyvbemutatóra. Kívánom, hogy az Úr, Izrael Istene, aki „eltörli a birodalmakat”, gyarapítson és sokasítson benneteket! Legyetek áldottak!”

 

Szeretettel:

dr. Grüll Tibor

Székesfehérvár, 2013. november

 

,,Nagy lelki öröm számomra, hogy találkozhattam Veletek és figyelmesen meghallgattátok gondolataimat a magyar agráriumról, a kertészetről és a terjedő magaságyas kultúráról.
 Minden hallgatómnak és rajtuk keresztül a Gyülekezet tagjainak sok boldogságot és tartós békét, testvéri együttműködést kívánok.”
Sok szeretettel:

dr. Bálint György

Székesfehérvár, 2013. szeptember

 

,,Köszönjük a meghívást. Nagy élmény volt számunkra az együtt eltöltött idő, a veletek való találkozás és együtt gondolkodás, akik a párkapcsolat terén hosszú távra terveznek és tartós házasságban gondolkodnak.
Kívánjuk, hogy a férfiak kezük munkája legyen áldott, legyenek boldogok és jól legyen dolguk. Feleségeik legyenek, mint termő szőlő házuk belsejében, fiaik, mint olajfacsemeték asztaluk körül.”
Sok szeretettel:

Pénzes Zoltán és Piroska

Székesfehérvár, 2013. Július 22.